3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yaz spor okulu başladı

Malatya'da 12 Dev Adam Basketbol Yaz Spor Okulu başladı.


12 Dev Adam Basketbol Yaz Okulu Antrenörü Erol Akdeniz ve Bayram Acar yönetiminde başlayan 12 Dev Adam Basketbol Yaz Spor Okulu 2,5 ay sürecek. Antrenör Erol Akdeniz, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Çocuklar bize ilk geldiklerinde topu bile tutamazken, şimdi şut atmaya başladılar. Basketbol ile ilgili hareketlerin bir çoğunu öğrendiler. Bu arada biz burada başarılı olan öğrencilerimizi Malatya basketbolüne kazandırarak ileride çok iyi bir basketbolcü olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimize bir takım hareketler ve sporun püf noktalarını göstereceğiz. Kısacası bu yıl yaz spor okulları çok kapsamlı olacak. Malatya'da basketbole büyük bir ilgi var. 400 basketbol sporcusu var. Bu sene bir patlama yaşadık. Çocuklar basketbolde hedefsiz kalmayacak. Malatya'da basketbol sporunun önü çok açık" dedi.


12 dev Adam Yaz Spor Okulu öğrencileri ise, antrenmanların çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Basketbol sporunu öğreniyoruz ve bunun yanında yeni arkadaşlıklar ediniyoruz. Kendime biraz daha güvenimiz geldi. Basketbolde önemli bir hedefimiz ileride inşallah iyi bir sporcu olmak ve bir branşı bilmiş olmak önemli. Çok faydalı geçiyor. Bizlere çok iyi şeyler katıyorlar" şeklinde konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 13:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gamze kodaş IP: 85.102.237.xxx Tarih : 22.06.2009 11:13:05

arkadaşlar ikitelli başakşehirde   yaz spor okulları açılmakta  ama biiz gidemiyıruz bu ne biçim iş nerde onu bile bilmiyoruz elbise yani kıyafetlerimiziii wermiyorlar... ne biçim yaz okulu bu???