4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Yeni hal binası ihalesi yapıldı

Malatya Belediyesi'nce Yeşiltepe'de Galericiler Sitesi yanında yapılacak olan yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali inşaat ihalesi yapıldı.

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan ihalenin Komisyon Başkanlığını, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim yaptı. 6 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi Ferhun Karadağ Dora Yapı 4 milyon 760 bin YTL ile verirken en yüksek teklifi Meşe İnşaat Limited Şirketi ile Biçer İnşaat Limited Şirketi Ortak Grubu 8 milyon 485 bin YTL ile verdi.

Firma yetkililerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyon Başkanı Nurettin Sevim, gerekli incelemelerin yapılmasından sonra sonuçların firmalara yazılı olarak açıklanacağını söyledi.

İhaleye katılan firmalar ve sundukları teklifler ise şöyle; Çetin İnşaat Sanayi A.Ş. 6 milyon 821 bin YTL, Vanlıoğlu İnşaat Kollektif Şirketi 7 milyon 393 bin YTL, Güngör Tarım İnşaat A.Ş. 6 milyon 625 bin YTL, Özlem İnşaat Ticaret Ltd. Şirketi 6 milyon 773 bin YTL, Meşe İnşaat Ltd. Şirketi - Biçer İnşaat Ltd. Şirketi Ortak Grubu 8 milyon 485 bin YTL, Ferhun Karadağ Dora Yapı 4 milyon 760 bin YTL.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 19:18:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?