4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Yeni stad üniversitenin karşısına

Malatya'ya yeni stadın İnönü Üniversitesi karşısına yapılacağı belirtildi.
İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, yeni stadın 25 bin kişilik olacağını ve İnönü Üniversitesi kampüsü karşısındaki Atletizm Kompleksi'nin yanına yapılacağını söyledi. İl Özel İdaresi olarak Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne, üniversite kampüsü karşısındaki Atletizm Kompleksi'ne tribün yapımı ve çevre düzenlemesi için ayırdıkları 500 bin YTL'nin ise, Açık Yüzme Havuzu tadilatında kullanılmak üzere aktarılacağını belirten Abdurrahman Atay, "Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından talepte bulunulup, yeni stadın Atletizm Kompleksi yanına yapılacak olmasından dolayı burasının çevre düzenlemesi de yapılacak. Bu sebeple İl Özel İdaresi'nin ayırdığı 500 bin YTL'nin açık yüzme havuzunun tadilatına aktarılmasını talep ettiler. Biz de İl Genel Meclisi olarak kabul ettik" dedi.


Edinilen bilgiye göre, İnönü Stadı ve yanındaki Atatürk Spor Salonu ile Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu bölgesinin Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) verileceği, TOKİ'nin ise burasını alış veriş merkezi için satacağı belirtildi.


TOKİ'nin ise alacağı bu bölgeye karşılık, üniversite kampüsü karşısına 25 bin kişilik stat, Şeker Fabrikası arazisine spor salonu ve havuz yapacağı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 16:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?