4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Yeni yönetim tebrikleri kabul ediyor

Malatya Barosu'nda yapılan seçim sonrası başkanlığa seçilen Av. Selahattin Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından ayrı ayrı hayırlı olun ziyaretinde bulunuldu. 

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarette bulunan MHP İl Başkanı Ömer Ekici, baroların hukukun tesis edilmesi konusunda önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Baronun yapacağı her türlü çalışmada destek olacağımızı ifade etmek istiyorum. Yeni yönetim Malatya'mıza ve baromuza hayırlı olsun" dedi. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, "Malatya'daki sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmelerini arzu ediyoruz. Türkiye ne kadar çok demokratikleşirse o denli başarılı olur" ifadelerini kaydetti. 

Ziyaretler esnasında konuşan Baro Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu ise konuşmasında, "Biz Türkiye'nin kurumlarıyız. Türkiye'nin kurumları olarak insanımızın, milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışacağız ve üreteceğiz. Bu görev esnasında elbette kurumların dayanışma içinde olması gerekir. İlimizin ve ülkemizin üzerinden adalet güneşi, yaz-kış, gece-gündüz eksilmesin. Çünkü adalet hepimiz için gerekli. Adaletin olmadığı yerde güven olmaz, dayanışma olmaz, huzur olmaz. Adaletsizlik herkesin vicdanını rahatsız eder. Biz baro olarak hukuk ihlallerine karşı olacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 19:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?