3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yeniden diriliş sevinci!

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'da, mağlup iken sonradan atılan 2 golle puan kazanmanın sevinci yaşanıyor.

Maç sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, "Çok iyi top oynadık ama olmayınca olmuyor. 2-0'dan maç 2-2'ye gelince galip gelmiş gibi sevindim. Allah'ın izniyle alınan bu 1 puan bizi play offlara götürecek" dedi.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan ise, ilk defa takımın geriye düştüğü bir maçta geri dönüş yaptığını söyledi. Balan, maçın pozisyon açısından kısır geçmediğini ifade ederek, "Çok pozisyonumuz vardı. Bu pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Her geçen gün telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Bu nedenle alınan her puan çok büyük önem taşıyor. Ama biz buyuz, bu nedenle hata yapan oyuncularımızın arkasında durarak, eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun ben oyuncularımı kutluyorum. Sonuçta çok mutlu olduğumuz bir sonuç değil ama puan kaybetsek daha da sıkıntılı bir duruma düşecektik. Geriye düştüğümüz maçlarda hep sıkıntı yaşadık. Bu kez ilk defa geri dönüş yaptık" diye konuştu.

Taraftarların maçlara rağbet göstermemesine de siten eden Balan, "Seyirci baskısı yok, hakemlerde buna göre çok rahat maç yönetiyor. Bu bizim kaderimiz. Malatyaspor maçında da baktım taraftar yok. Bu bizleri çok üzüyor. Bu ilin iki takımı, bu ili temsil ediyor. Bu nedenle taraftarların yardımını bekliyoruz" ifadesine yer verdi.

TFF 3. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 17:24:05
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 20:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?