4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

'Yerel seçime katılacağız'

Anavatan Partisi Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Ramazan Özcan, yerel seçime katılacaklarını ve adayları beklediklerini söyledi.


Anavatan Malatya il binasında basın toplantısı düzenleyen MKYK üyesi Ramazan Özcan, "Anavatan genel başkanlığı seçimi ve genel kurulda Malatya teşkilatı olarak MKYK'da temsil etme hakkını elde ettik" şeklinde konuştu. Parti olarak 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere katılacaklarını söyleyen Özcan, partilerinden aday adayı olmak isteyen belediye başkanlarını beklediklerini söyledi. Partilerinde görev yapan veya kamu çalışanı kişilerin 1 Aralık'a kadar istifa etmeleri gerektiğini ifade eden Özcan, Anavatan İl Başkanlığı'ndan istifa eden Yusuf Aksaç'dan sonra partilerine Malatya İl Başkanı'nın getirilmediğini belirtti.


Ramazan Özcan, "Genel merkez il teşkilatını oluşturma konusundan bize yekti verdiler. İl teşkilatını oluşturma yönünde çalışmalarımız sürüyor. Yönetime girecek partimize gönül vermiş kişileri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 18:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?