3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yeşilyurt'ta Başkan Kavuk yeniden aday

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AK Parti'den yeniden aday olmasına ilişkin, "Ben bırakmayı düşünüyordum, ancak halk beni tekrar isteyince hizmetlerimi tamamlamak için tekrar aday oldum" dedi. 

İki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan ve 29 Mart seçiminde tekrar AK Parti'den aday gösterilen Mehmet Kavuk, "Maaş almadan belediye başkanlığı yaptığımın fazla dillendirilmesini istemiyorum. Çünkü bu benim manevi bir durumum. Bu nedenle maaş almıyorum. Çünkü, çok şükür aile olarak maddi dururumuz iyi. Başkanlık ödeneğini hizmetlerde kullanıyorum. İki dönemdir maaşa kendimi alıştırmadım. Kazanırsam, bundan sonra da maaşa alıştırmak istemiyorum" diye konuştu. 

Daha önce yaptığı açıklamada tekrar adaylığı düşünmediğini ifade ettiğini ancak yapılan kamuoyu yoklamasında halkın hizmetlerini sürdürmesi yönünde eğilim olmasından dolayı tekrar aday olduğunu söyleyen Mehmet Kavuk, "Partimizin genel merkezi tekrar bizi aday gösterdi. İnşallah tekrar kazanırsam, yarım kalan hizmetleri tamamlayacağım" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 19:22:16
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 20:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?