3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yeşilyurt'ta festival çoşkusu

Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurtlular Derneği'nin ortak organizasyonuyla bu yıl 15'incisi düzenlenen Kiraz Kültür ve Spor Festivalinin konserine binlerce vatandaş katıldı.


Yeşilyurt Belediyesi'nin 100. kuruluş yıl dönümünde denk gelen konsere yoğun bir ilgi gösterildi.Yeşilyurt Meydanı'nda düzenlenen konsere Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kaymakam Erkan Bulgan, MEV Genel Başkanı Prof. Dr. Mesut Parlak, Malatya eski milletvekili Ali Osman Başkurt, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile çok sayıda davetli ve binlerce vatandaş katıldı.


Konserde Mehmet Balaban, Elif Avcı, bir televizyon kanalındaki Korolar Çarpışıyor Yarışmasının finaline kalan Malatya Korusu ekibi ve Seher Dilova sahne aldı. Konserde binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşarken, Amasya Valiliği görevine atanan Vali Halil İbrahim Daşöz'e ise gecenin anısına bir onur plaketi verildi.

Konser esnasında En İyi Kiraz Bahçesi yarışmasında derece alan çiftçilere ödüllerini Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk verdi. Konser sonunda vatandaşların yoğun ilgisini gören Belediye Başkanı Kavuk, amaçlarının ilçede birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir ortamda daha iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 12:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?