3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yeşilyurt'ta Kavuk yeniden aday

AK Parti'den Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Kavuk, iki dönem Yeşilyurt'a hizmet yaptıklarını ve bu dönem de göreve talip olduklarını söyledi.

Yeşilyurt ilçesine sağlık, eğitim ve yol konularında en iyi hizmetleri vermeyi amaç edindiklerini vurgulayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Kavuk, "İki dönem görev süresi içinde halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalıştık. İlk başladığımız işlerden birisi kilitli parke ile yolların yapımı oldu. Yeni açtığımız şehrin içindeki büyün yerleri kilit taşı ile döşedik. Belediye hizmetleri yanında, hayırseverler ile işbirliği içinde ilçeye geniş çaplı hizmetler verdik. Yeni sağlık ocağımızı hizmete açtık. Bunun yanında ilçemizde eğitim ile ilgili olarak hayırseverlerle işbirliği yaparak dünya ortalaması içinde okullarımızı hizmete açtık. Eğitim de çok iyi bir yerdeyiz" dedi.

Belediye hizmetlerinde eksikleri kısa sürede tespit ederek, sorunları çözdüklerini ifade eden Kavuk, "İmar problemlerini çözdük. Bazı parklarımızın düzenlenme işlemlerini yaptık. Düzenleme yanında yeni yollarımızı da hizmete açtık. Parke ve beton yollar açtık. 4-5 bin kilometre yolumuzu hizmete açarken, bir o kadar da içme suyu ve kanalizasyon hizmetimiz oldu. Belediye kaynakları çok kıt biz de bu kaynakları yerinde kullanıyoruz. Özet olarak ilçemiz Malatya Merkez'e yakın olması nedeniyle vatandaşlarımızın gelerek, rahatça sosyal faaliyetlerde bulunduğu bir konumda. Biz her yıl düzenli olarak Yeşilyurt Kiraz ve Kültür Festivalimizi yapıyoruz. Meşhur Dalbastı kirazımızı Türkiye'ye tanıtmak için çalışmalarımız oluyor. Malatya ve Yeşilyurt halkımıza yaptığımız şenlik ile halkımızı kaynaştırıyoruz" diye konuştu.
Kavuk, yapılan hizmetlerin, bundan sonra yapılacak işlere ışık tuttuğunu kaydederek, "Bizden sonra görev alacak olan arkadaşlarımıza örnek teşkil edecek hizmetlerde bulunduk. Yeşilyurt'a bundan böyle de yaptığımız işlerle birlikte tekrar göreve aday oldum. Eksik kalan hizmetleri tamamlayarak, ilçemizi geleceğe en iyi şekilde taşımayı amaçlıyoruz. İlçemizi yaşanılabilir bir şehir ve kullanılabilir insan gücüyle iyi yerlere getirmek gayesiyle hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 18:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?