4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Yılbaşı kutlaması coşkulu geçti

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak Sosyal Hizmetlere bağlı bütün kurumlarla yaptığı yılbaşı kutlaması bu yıl da büyük coşkuyla gerçekleştirildi. 

Öğretmenevi'nde düzenlenen yılbaşı kutlamasına Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ve gecenin sponsoru Şavata ailesini temsilen Feyzanur Şavata'nın yanı sıra sosyal hizmetlere bağlı kurumların müdürleri katıldı. 

Yılbaşı kutlamasında bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, 2008 yılının Malatya'da çok güzel geçtiğini söyledi. Daşöz, 2008 yılının herkes için unutulmaz bir yıl olduğunu belirterek, "Bu yıl içerisinde yurtlarımızda kalan birçok öğrencimiz üniversiteye girdi. Sportif, sosyal ve kültürel anlamda öğrencilerimiz büyük başarılar aldılar. Ayrıca, sevgi evleri bütün Türkiye'ye örnek olacak şekilde Malatya'ya kazandırıldı. Yuvalarımızın ve huzurevimizin odaları hayırseverlerimizin katkılarıyla beş yıldızlı hale getirildi. Sizler öyle başarılar aldınız ki, bizler burada görev yapmaktan mutluluk duyduk" dedi. 

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan ise, Malatya Sosyal Hizmetler kurumunda çok önemli değişiklikler olduğunu kaydederek, "Sevgi evleri'nin açılışı yapıldı. Çevre düzenlemesi çalışmamız diğer illere örnek olacak düzeyde. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. 2009 yılı içerisinde daha farklı projelerimiz var. Malatya Sosyal Hizmetler Kurumu diğer illere örnek hale gelecektir" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, yuva çocuklarıyla beraber yılbaşı pastasını kesti. 

Gece yuva çocukları tarafından hazırlanan, folklor gösterisi, şiir dinletini ve türkü dinletisiyle sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:29:24
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 17:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?