3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Yıldızlar tekvando seçmeleri yapıldı

Malatya'da, Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılacak sporcuların seçmeleri yapıldı.

Turgut Özal Kamp Merkezi Tekvando Salonu'nda yapılan seçmeleri Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen ile Tekvando İl Temsilcisi Murat Turgut'ta izledi. 7-12 Nisan tarihlerinde Marmaris'te yapılacak şampiyonayla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Malatya'da tekvando sporunun iyi bir gelişme kaydettiğini ve başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Dağdelen, Malatya'da tekvando sporuna gençlerin yoğun ilgisinin olduğunu belirterek, "Tekvando sporunda ilimizde büyük bir potansiyel var. Öyle ki, sporcularımızı seçerek şampiyonaya gönderiyoruz. Umarız Marmaris'te yapılacak turnuvada başarıyla döneriz" dedi.

Tekvando İl Temsilcisi Murat Turgut ise, turnuva hakkında bilgiler vererek, "Tekvandoda Malatya çok iyi bir gelişme yakaladı. Geçmiş dönemlerde var olan bu potansiyeli tekrar yakaladık. Malatya'dan 56 kiloda Serhat Korkutan ve +78 kiloda Murat Yağmur, Milli Takım kampına katılacak. Bu sporcularımız İran'da yapılacak olan Uluslar arası Tekvando Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. Nedim Türk hocamız da Genç Milli Takım kampına katılmak üzere ilimizden ayrıldı. Ben yapılan bu seçmeler sonrası sporcularımızın Marmaris'te yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasın da başarılı olacaklarına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan Türkiye Tekvando Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili görevine getirilen Abdullah Kuzucu da, seçmelerin Malatya'ya hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Tekvando Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili görevine getirildim. Görevimde elimden gelenin en iyisini yaparak, Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 12:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?