4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Yönetim kurulu kongreyi görüştü

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da yönetim kurulu 3 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesinde toplanarak durum değerlendirmesi yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün idari binasında Kulüp Başkanı İlhan Kavuk'un başkanlığında basına kapalı gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, kongrede aday olunup olunmayacağı görüşüldü. Basın Sözcüsü Ali Cengiz, toplantıda 3 Mayıs günü yapılacak olan kongreyi görüştüklerini belirterek, "Başkanımız İlhan Kavuk, yönetim kurulu üyelerinden tek tek görüş aldı. Bizim için en kolay cümle kongrede aday olmamaktır. Ancak, Malatyalılık sorumluluğu ile hareket edip önce ilin yetkilileriyle istişarede

bulunacağız. Başkanımız bırakmak istiyor ancak Malatyalılık sorumluluğu dizginliyor. İstişareden sonra aday olup olmayacağımız belli olacak" dedi.

Kulübün kapısına kilit vurulacağı dönemde, takımın dibe vurduğu bir zamanda görevi devir aldıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü, "Bugün takımı ligde iyi bir yere getirdik. Ayrıca, maddi anlamda eskisi gibi büyük olan sorunları biraz azalttık. Elbette ki maddi sıkıntı sürüyor. Bu nedenle Malatyalı iş adamlarımızın desteğine ihtiyacımız olduğunu tekrarlıyoruz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 14:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?