18
Mayıs
2024
Cumartesi
YEŞİLYURT - MALATYA

Festivale işadamı çıkarması

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’nde 11. Kiraz ve Spor Şenlikleri hazırlıkları başladı. Şenliklerin 25-26 Haziran 2005 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Ata Park’ta düzenledikleri ortak basın toplantısında, şenlikle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ve artık misafirlerin beklendiğini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, her şenlikte geleneksel hale getirdikleri açılış töreninin bu yıl da olacağını bildirdi. Kavuk, Çalık ailesi tarafından ilçenin girişine yaptırılan Anıt Park’ın şenliğin ilk günü hizmete gireceğini belirtti.

Kiraz yarışmasının yapılacağı etkinlikler kapsamında sportif amaçlı müsabakalarla çeşitli gösterilerinde yapılacağını kaydeden Kavuk, şenliğin ilk gününde sünnet ve toplu nikah töreni, Karakucak güreşleriyle birlikte Gülşen, Songül Karlı ve Tarık Mengüç’ün yer aldığı konser programının bulunduğunu dile getirdi.

Yeşilyurt Kaymakamı Serdar Cevheroğlu da, şenliklerle ilgili olarak her türlü önlemlerin alındığını ve herkesin gönül rahatlığı içerisinde eğleneceğini ifade ederek, ilçeye yaklaşık 200 işadamının gelmesini beklediklerini söyledi. Cevheroğlu, ilçeye gelecek olan tüm davetlilerin en iyi şekilde uğurlanacağının altını çizdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2005 Salı 18:45:47
Güncelleme :15 Aralık 2005 Perşembe 14:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?