24
Mayıs
2024
Cuma
YEŞİLYURT - MALATYA

Kayısı kavgası kanlı bitti!

MALATYA'DA KAYISI TOPLAMA KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Malatya'da kayısı toplama tartışması yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Olay, Yeşilyurt İlçesi Kuyulu Köyü'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, mesai bitimi sonrası kayısı işçileri araçlarına binerek, tarladan ayrılmak istedi.

İsmi alınamayan arazi sahibi, bir kayısı ağacının tepesinde 3 tane kayısı kaldığını ve bu kayısıların da toplanmasını istedi. Bunun üzerine işçiler de mesailerinin bittiğini ve çalışmaya yarın devam edeceklerini söyleyince, tartışma çıktı. İddiaya göre, arazi sahibi, bu sırada silahını ateşledi. Açılan ateş sonucunda kayısı işçilerinden Ali Çetinkaya (22), Mulla Çetinkaya (35) ve Ahmet Çilsülük yaralandı.

Yaralılar, özel araçlarla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan işçilerden askerden yeni geldiği belirtilen 22 yaşındaki Ali Çetinkaya, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden işçinin cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ağır yaralı olan diğer iki işçinin tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

MALATYA'DA KAYISI TOPLAMA KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 21:20:00
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 21:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?