16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Hasköy'e 5 yeni araç

Muş'un Hasköy İlçe Belediyesi, İller Bankası'ndan sağladığı krediyle hizmetlerde kullanılmak üzere 5 yeni araç alımı gerçekleştirdi.

Hasköy Belediye Başkanı Zihni Sayan, hizmetlerde kullanmak üzere önemli bir araç ihtiyacı olduğunu belirterek, önemli bir yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediyenin yapacağı yatırımlarda ve hizmetlerde araç kiralama ve kira bedeli ödeme derdinden kurtulduklarını söyleyen Başkan Sayan, "1 yükleyici, 1 kazıcı, 1 itfaiye, 1 greyder ve 1 adet kazıcı-yükleyici araç alımı yaptık. Yeni aldığımız araçlar halkımızın hizmetindedir. Bu araçlarımızla işlerimizi zamanında ve ekonomik bir şekilde yaparak Hasköy'ü daha modern bir görüntüye kavuşturacağız. Yeni aldığımız 5 tane aracın belediyemize maliyeti 764 bin YTL'dir" dedi.

Kış mevsiminde yolların kardan kapanması sebebiyle büyük sıkıntıların yaşandığı Hasköy İlçesi'nde, artık büyük bir rahatlamanın yaşanacağını da vurgulayan Sayan, "Yeni aldığımız greyder ve kepçemizle ilçe merkezinin yanı sıra köy yollarımızı bile açacağız. Artık kış mevsiminde Hasköy'de kapalı yol kalmayacak. Bu araç alımı gerçekten Hasköy için hayati bir önem taşımaktadır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 17:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HASKÖY MUŞ IP: 78.177.67.xxx Tarih : 15.02.2013 18:44:08

 TEK KELİMEYLE HEPSİ YALAN YAŞIM 35 HİÇ BİR BELEDİYE BAŞKANI HASKÖY İÇİN HİÇ BİŞEY YAPMAMIŞTIOR SADECE PARAYI ALIP AKRABASINA VE KENDİSİNE YALAKALIK YAPANLARA YEDİRMİŞLERDİR TÜM HASKÖY HALKI BUNU ÇOK İYİ BİLİYOR VE İLLER BANKASINA DİYORUM Kİ SİZİN KADAR GERİZEKALI KİMSELER YOK ÖNCE Bİ ARAŞTIRIN BAKALIM HASKÖY DE  SOSYAL FAALİYET OLARAK NE VAR Bİ ÇOÇUK PARKI BİLE YOK ÖĞRETMENLER HASKÖY DEN HERGÜN MUŞ A GİDİYOLAR BEN DİYORUM Kİ HASKÖY BELEDİYESİNE DEĞİL TRİLYON 10 YTL BİLE YOLLAMAYIN VALLAHİ YOLLAMAYIN