24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Hasköy'e yeni kaldırım

Muş'un Hasköy İlçe Belediye Başkanı Zihni Sayan, ilçe merkezinde 12 kilometre kaldırım ve refüj çalışması başlattıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Zihni Sayan yaptığı açıklamada, ilçenin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, vatandaşa en iyi hizmeti ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti. Yaz mevsimi sonuna kadar ilçede gözle görülür bir şehirleşmenin yaşanacağını vurgulayan Sayan, "Cumhuriyet, Hastane ve Jandarma caddeleriyle Atatürk Bulvarı'nda kaldırım ve refüj çalışmalarına başladık. 12 kilometre kaldırım ve refüj çalışması yaparak ilçenin görünümünü değiştireceğiz. Proje bedeli 800 milyar lira olan çalışmayı kendimiz yaptığımız için yaklaşık olarak 350 milyar liraya mal edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 14:38:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan pacal IP: 81.213.218.xxx Tarih : 6.11.2005 17:55:38
uzun yılardır haskoy ıcın yapılan tek faalıyet bu evet güzel bisey ama gelısmesi icin daha bunun gibi bir cok faalıyetın yapılması sart ama ne yazıkkı belediye baskanımız ve kendını hasköyun buyuklerı sayan kışılerin ılk once kafalarını değiştirmeleri gerekıyor cunku bunlar yuzunden her secimde kan dökuluyor yazık değilmi.