7
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Emniyet'ten eğitime destek

Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nce bir yıldan bu yana eğitime destek kampanyaları kapsamında yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Bayram Nurgün Aladağ İlköğretim Okulu'nda, Emniyet Müdürü Osman Öztürk ile Milli Eğitim Müdür Vekili Yaşar Sezgin'in katılımıyla miniklere trafik eğitim semineri verildi. Daha sonra öğrencilere kırtasiye ve giysi dağıtımı yapıldı. Dağıtımdan sonra Emniyet Müdürü Öztürk, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Siz bizim geleceğimizsiniz. Siz yavrularımıza yapılan yatırım, ülkenin geleceğine yapılmış yatırımdır. Onun için sizler bizim için çok değerlisiniz" dedi.

Ülke genelinde yürütülen eğitime destek kampanyaları kapsamında kendilerinin de bir yıldan bu yana çeşitli kampanyalar yürüttüklerini belirten Emniyet Müdürü Öztürk, "Bugüne kadar müdürlüğümüzce, 'Sıcak Bir Dost Eli Üniversiteye Hazırlık Dershanesi'nin açılışı, 'Tunç Gibi Sağlam, Tunceli Gibi Güvenli' projesinin hayata geçirilmesi, üniversiteyi kazanan öğrencilere maddi destek verilmesi, 'Üniversiteye Hazırlık Soru Bankası'na 10 Bin Soru' ile katkıda bulunma, 'Bir Kitap da Benden' kampanyası, Polis Kütüphanesi'nin faaliyete geçirilmesi, 'Alo Okul Hattı Okul Polisliği' uygulamasının başlatılması, 'Sağlıklı ve Mutlu Yaşamlar' konferanslar serisinin devam etmesi, 'Sokak ve Mahalle Dostları Grubu' projesi, gönüllü velilik faaliyetleri, madde bağımlılığının azaltılması ve trafik eğitim kampanyası ve 'Tunceli Polisgücü Polis Spor Kulübü'nün kuruluşu faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Bu öğretim yılı boyunca benzer faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Törenden sonra, Emniyet Müdürlüğü'nün eğitime katkıları için Emniyet Müdürü Osman Öztürk'e hitaben yazdıkları mektuplarla teşekkürlerini dile getiren ilköğretim öğrencilerine, Tunceli Polisevi'nde öğle yemeği verildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 13:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aydın IP: 194.27.40.xxx Tarih : 6.12.2005 09:30:40
Tek kelime ile harika ve iyi niyetli bir emniyet müdürü. Umarım diğer şehirlerdeki emniyet müdürlerine örnek olur.