20
Mayıs
2024
Pazertesi
HOZAT - TUNCELİ

Tuncelililer Sabahat Akkiraz ile coştu

Tunceli'de bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen Munzur Kültür ve Doğa Festivali kapsamında Hozat ilçesinde düzenlenen konseri izleyenler, Sabahat Akkiraz ve 28 yıl sonra ülkesine dönen Emekçi ile coştu. 

İl merkezi ve 4 ilçede 4 gün süren geleneksel Munzur Kültür ve Doğa Festivali'nin Hozat ilçesi ayağında, misafirler saat 10.00'da Hozat girişinde karşılandıktan sonra, Belediye Aile Çay Bahçesi'nde kahvaltı yapıldı. Kahvaltının ardından yerel halk dansları gösterileri izlendi. Gün boyu süren şiir dinletileri ve panellerden sonra, akşam saatlerinde başlayan festival konserinde Hozatlılar; Enver Çelik, Mustafa Özarslan, Şevin, Ali Asker ardından Sabahat Akkiraz ve 28 yıl sonra ülkesine dönen Emekçi ile coştu. Sabahat Akkiraz'ın söylediği deyiş ve türkülere eşlik eden gençler hareketli parçalarla coştular. Konserin son sanatçısı olan Emekçi ile izleyiciler geçmişin özlemini giderdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 17:06:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinem cihan IP: 88.232.209.xxx Tarih : 27.08.2008 18:08:55

ben sinem bende festivaldeydim harika oldu süperdi en çok emekçi ve mustafa özarslan için kaldım emekçiyi 28 yıl sonra tekrardan görmek beni çok mutlu etti seneyede inş. aynı kişileri görürüz