2
Mayıs
2024
Perşembe
PERTEK - TUNCELİ
Belediye Sayfaları

Cihangir Güler

1977 tarihinde Niğde’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Niğde’de tamamladıktan sonra 2000 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2000–2001 yıllarında Ankara Barosu’na bağlı olarak Avukatlık Stajı yaptı.



2002 yılında girdiği Kaymakamlık sınavını 1.likle kazanarak 2003 yılı Şubat ayında Niğde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Trabzon ve Konya illerinde İçişleri Bakanlığı’nın Mülkiye Teftişi’ne katıldıktan sonra Milli Güvenlik Kurulu bünyesinde Kamu Diplomasisi eğitimi aldı. Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Kaymakam Refikliği, Konya’nın Taşkent ve Hadim ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.



2004 ve 2005 yıllarında yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’nin Leicester kentinde 1 yıl süreyle dil eğitimi aldı ve İngiliz idare sistemi üzerine çalışmalar yaptı. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kursu’nu 1.likle tamamlayarak Orta Kaymakamlığına atandı. Burada yaklaşık bir buçuk yıl görev yaptıktan sonra 28.09.2007 tarihli Müşterek Kararname ile Pertek Kaymakamlığı’na atandı. Evlidir

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar