20
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Miniklere cep sinema salonu sürprizi

Pfizer Toplum Kulübü, Pülümür Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda (YİBO) cep sinema salonu oluşturdu.

Tunceli'nin Pülümür ilçesi YİBO'da, Pfizer Toplum Kulübü tarafından bir derslik boyanarak içine 1 adet bilgisayar, 1 adet projeksiyon aleti, perde ve 1 adet 72 ekran televizyon konarak cep sinema salonu şeklinde düzenlendi.

Cep sinema salonunun açılışına Pülümür Kaymakamı Alper Balcı, Cumhuriyet Savcıları Bilal İnanç ve Abidin Öztürk ile İlçe Jandarma Komutanı Murat Koçanlı katıldı.

Kaymakam Alper Balcı, bu anlamlı girişimden ötürü firma yetkililerine teşekkür ederek şöyle konuştu: "Oluşturulan cep sinema salonu ile çocuklarımız TV seyredebilecek, sinema filmini izleyebilecek, hoşça vakit geçirebilecek ve dersleriyle ilgili araştırma yapabileceklerdir. Pfizer Toplum Kulübü mensuplarına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Şu ana kadar bir yardımda bulunmayan, Pülümür'ü ve Pülümürlü olduğunu unutan yurt içi ve yurt dışındaki varlıklı vatandaşlarımızı geleceğimiz olan çocuklarımıza yardım etmeye çağırıyoruz. Gelecek çocukların, çocuklar hepimizin."

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 14:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?