18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇALDIRAN - VAN
Belediye Sayfaları

İşadamı Tamince'den Çaldıran'a spor salonu

Van'ın Çaldıran İlçesi'nde, Rixos Oteller sahibi Fettah Tamince tarafından çok amaçlı kapalı spor salonu yaptırılıyor.

Beyazıt Mahallesi'nde bulunan Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu yanındaki bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşaatına başlanılan kapalı spor salonunun, 750 bin YTL'ye mal olması bekleniyor. Yaklaşık 1 ay içerisinde bitirilmesi hedeflenen kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Ahmet Altunbaş, yetkililerden bilgi aldı. 

 Kaymakam Altunbaş, işadamı Fettah Tamince'nin geçen yaz sezonunda 20 derslikli bir lise binası yaptırdığını hatırlatarak, "İşadamımız Tamince'nin yaptığı bu hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Daha önceleri yapılan sportif faaliyetler, dışarıda yapılıyordu. Bundan sonra yapılacak olan turnuvalar çok amaçlı kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek. Çaldıran halkı adına işadamı Fettah Tamince'ye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 18:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nezir erkaçar IP: 85.98.48.xxx Tarih : 2.07.2007 18:09:12
gerçekten bencil olmamak gerekir yaptı bir şeyler ama bir okul yaparak doğduğu memleketini kulak arkası yaparak büyük bir derecede kendi adıma utanç verici bir söyleyiş çünkü türkiyenin en büyük işadamlarından biri olacağım bu hale gelecem unutmasın doğdoğun yer ve defnedileceğin yer bunu unutmamalısınız sayın FETTAH TAMİNCE biraz geri dönde doğdoğun yere bak ne halde olduklarını gör zengin şehirlere yatırım yapacağına az bir şey de doğduğun yere bir fabrika yapsanız ne olur sadece deri fabrikası bu kadar teşekür ederim