22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇALDIRAN - VAN
Belediye Sayfaları

Öğrencinin ölüm akibeti belli değil

Van'ın Çaldıran İlçe Kaymakamı Yemen Bayrak, Çubuklu köyünde hayatını kaybeden ilköğretim okulu öğrencisinin ölüm sebebinin henüz netlik kazanmadığını söyledi. 

Çaldıran ilçesi Çubukçu köyünde dün hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybeden 10 yaşındaki Heybetullah Koçeroğlu'nun zehirlendiğine yönelik iddialar ortaya atılırken, Kaymakam Bayrak, bunların asılsız olduğunu açıkladı.

 İHA muhabirine konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Yemen Bayrak, "Ölüm sebebi net değil. Defnedildikten sonra savcılık kararı ile mezardan çıkartıldı. 

Defin evrakı düzenlenmediği için savcılık tarafından şüpheli ölüm zorunluluğu nedeniyle mezardan çıkarılarak otopsi
yapılacaktır. Mezardan çıkartılma kararı alındığı için köylüler korkarak çocuklarını kontrole götürdüler. Sağlık ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ölen çocuğun vücudunda herhangi bir zehirlenme bulgusuna rastlanılmamıştır. 

Ölümü ile ilgili hiçbir şüphe yok" dedi.
İlköğretim okulu 4. sınıf öğrencisinin ani ölümü üzerine köydeki öğrencilerin endişeye kapıldığını ifade eden Kaymakam Bayrak, hastaneye kaldırılan çocuklarda her hangi bir hastalık görülmediğini belirtti. Kaymakam Bayrak, köyde su numunesinin de alınarak incelendiğini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2007 Pazartesi 23:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?