23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜRPINAR - VAN
Belediye Sayfaları

Çörekli'de kavga: 1 yaralı

Gürpınar'da, amca çocukları arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kavga bugün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Çörekli köyünde meydana geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Genel Meclis Üyesi Müslüm Yıldız, çocukları Sacit ve Tahir ile birlikte aralarında arsa anlaşmasızlığı bulunan amca çocukları Mehmet Zeki Yıldız ile tartıştı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğünü söyleyen baba Nurettin Yıldız, meclis üyesi Müslüm Yıldız ve çocuklarının, oğlu Mehmet Zeki Yıldız’ı sopalarda döverek başından yaraladığını iddia etti. Yakınları tarafından Van Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Zeki Yıldız, tedavi altına alındı.

Öte yandan, İHA muhabirine telefonda açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis Üyesi Müslüm Yıldız, sabah saat 07.00’de köy minibüsü ile İl Genel Meclis Toplantısı’na katılmak üzere köyden ayrıldığını söyledi.

Kavga esnasında kesinlikle köyde olmadığını, meclis üyeleri ve toplantıya katılan basın mensuplarının da şahit olduğunu ifade eden Yıldız, "Van’da iken kavga ile ilgili haberim oldu. Ayrıca kavga oğlum Ali İhsan ile Mehmet Zeki Yıldız arasında olmuş. Başka kimse de karışmamış" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

 

 

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 16:12:35
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 15:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?