3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Afyonspor'da buruk sevinç

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta, Denizli Belediyespor'la kendi sahasında berabere kalan Afyonkarahisarspor'da buruk sevinç yaşanıyor.

Bu yıl ilk defa 3. Lig'e çıkan Afyonkarahisarspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 3. karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Atatürk Stadyumu'nu dolduran yaklaşık 7 bin kişi, maç boyunca Afyonkarahisar lehine tezahürat yaparken, taraftarlar maç öncesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Afyonkarahisarspor Kulübü Başkanı Mahmut Koçak ile İl Emniyet Müdürü Natık Canca'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Koçak ve Canca, seyircilerin isteği üzerine sahaya inerek birlikte tribünleri selamladı. Bu arada yaklaşık 3 yıldır kentte görev yapan ve tenis sporuna olan ilgisi ile bilinen Afyonkarahisar Valisi Muzaffer Dilek, ilk defa stadyuma gelerek futbol maçı izledi. Maçın 10. dakikasında stada gelen Vali Dilek'e seyirciler, "Büyük Vali Muzaffer Dilek" diyerek tezahürat yaptı.

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Yücel Ocak, maç sonunda yaptığı açıklamada, galibiyeti kaçırdıkları için buruk sevinç yaşadıklarını söyledi. Maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını belirten Ocak, gol yollarında etkisiz kaldıklarını sözlerine ekledi. Ligin namağlup takımlarından birisi olan Afyonkarahisarspor, Denizli Belediyespor beraberliğinin ardından puanını 11'e yükseltti.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 13:38:40
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 15:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?