2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Tenisçilerden başkana ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Bayanlar Masa Tenisi Antrenörü Abdurrahman Şemşimoğlu'nu makamında kabul etti.

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Bayanlar Masa Tenisi Antrenörü Abdurrahman Şemşimoğlu, 2005 yılı faaliyetlerinin sona ermesiyle birlikte takımının çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'a bilgi verdi.

Şemşimoğlu, yıl içerisinde büyük başarılara imza attıklarını belirterek, Başkan Kaptan'ın Afyonkarahisar Belediyespor Bayanlar Masa Tenisi Kulübü'ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Şemşimoğlu, 2005 yılı içerisinde masa tenisi turnuvalarında minikler ve büyük bayanlar takımlarının il birincisi olarak elde ettiği kupaları Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'a takdim etti.

Şemşimoğlu, Afyonkarahisar'ı Türkiye birinci liginde temsil eden Bayan Masa Tenisi takımının ise grupta ilk yarıyı başarılı sonuçla tamamladığını ve takımın 18 puanla üçüncü sırada yer aldığını ifade etti. Kaptan, Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Bayanlar Masa Tenisi takımına daha önce olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 14:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?