2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Aynı caddede iki kaza

Afyonkarahisar'da aynı cadde üzerinde birbirine 20 metre aralıkla gece saatlerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
İlk kaza, İsmet İnönü Caddesi Afyonkarahisar Otogarı'nın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ehliyeti olmadığı öğrenilen M.A. (Mustafa Akyel) idaresindeki 03 EE 367 plakalı otomobil, küçük sanayi yolunda İsmet İnönü Caddesi'ne dönerken kaldırıma çarpıp yan yattı. Yan yatan aracın bir anda alev almasıyla panik yaşayan genç, itfaiyeyi ararken çevredeki dükkanlardan birinin yangın tüpüyle müdahale ettiği araçtaki yangın büyümeden söndürüldü. Ön tekerleği parçalandıktan sonra alev alan otomobil çevredekilerin yardımıyla söndürülürken, kazanın şokunu atlatamayan genç sürücü M.A., gözyaşlarına boğuldu. Telefonla durumu ailesine bildiren Akyel, 112 Acil Servisi'n ilk müdahalesinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaptıkları inceleme sonucu yere dökülen yağ ve benzinin yıkanmasının tehlikeli olabileceğini belirterek, karayolları ekiplerinin kum dökmesini istedi.
İtfaiyenin inceleme yaptığı sırada 20 metre ileride ikinci bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (Mustafa Kasal) idaresindeki 03 ES 490 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle kaldırıma çarparak durdu. Alkollü olduğu öğrenilen ve şoför mahallinde bira kapaklarının bulunduğu aracın sürücüsü M.K., kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Araçta yaralanan Hüseyin Özkurşun ise, 15 dakikadan fazla ambulans bekledi. Özkurşun ve Kasal ile aynı araçta olduğu öğrenilen bir kişi hem gazetecilere hem de geç kalan ambulansa küfürler yağdırdı. Yaralı Özkurşun, yolun karşısında hastane bulunmasına rağmen 15 dakika ambulans bekledi. Daha sonra Özkurşun, taksi ile Afyonkarahisar Kocatepe Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
..
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 18:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?