2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Başkan'dan yurda ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Mehmet Akif Ersoy Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ederek çocuklara hediye dağıttı.

Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Malatya'daki bir yurtta meydana gelen olayların ardından, çocuklara moral vermek amacıyla, eşi Binnur Kaptan ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Yurda girişinde çocukların sevgi gösterileri ile karşılanan Kaptan ve eşi, onlara hediye dağıttı. Afyonkarahisar'da çocuklarla ilgili fedakar çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Kaptan, Malatya'da yaşanan olaylarla ilgili görüntüleri izlediğinde şok olduğunu söyledi.

"O görüntüler bende üzüntü, keder ve elem oluşturdu" diyen Kaptan, "Malatya'daki hadisenin lokal olduğunu sanıyorum. Çocuklara o şekilde davranan insanları insaf ve merhamete davet ediyorum. Zannetmeyin ki ülkenin her tarafından o sıkıntılar yaşanıyor. Biz Afyonkarahisar'daki yavrularımıza çok değer veriyor ve onları geleceğe hazırlamak için gayret gösteriyoruz" dedi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Koçak ise, özveri ve bu işin ruhuna inanan kadro ile çalıştıklarını belirterek, "Bundan dolayı gururluyum. Afyonkarahisar'daki yetiştirme yurtlarına ne zaman gelirseniz gelin, çocukları her zaman canlı, sevinçli, dersleri ve işleri ile ilgiliyken görürsünüz. Bu çocuklarımızın yetiştirilmesi konusunda Afyon Kocatepe Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve dershanelerle işbirliği yapıyoruz. Çok büyük sıkıntımız yok. Küçük problemlerimizi de mahallinde çözüyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 23:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?