30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Kültür Park'a yeni salon

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kültür Park ve Fuar Alanı'nda yapılan çok amaçlı salon ve göl restoranıyla yeniden düzenlenen büyük sahnenin açılışı yapıldı.

Fuar alanında yapılan törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, fuar alanını yılda sadece 10 gün kullanılan bir yer olmaktan çıkaracaklarını söyledi. Göreve gelişinin ikinci yılında sözlerine yerine getirdiklerini belirten Kaptan, "Bin 700 metre kare inşaat alanı, çok amaçlı toplantı-düğün salonu ve restoranın açılışını yapacağız. Burası sadece bir hafta ile 10 gün arasında kullanılan, kentin içerisinde mükemmel bir alan. Burasını 365 gün değerlendireceğimiz bir alan olarak planladık. Spor tesisi inşaatı çalışmaları başlayacak. Ayrıca yürüyüş alanları, piknik alanları yapılacak. Halilağa Semt Pazarı'nı da buraya taşıyacağız" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Ürün ve Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Hakkı Aşkar'ın konuşmalarının ardından, çok amaçlı salon ve göl restoranının açılışı yapıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kültür Park ve Fuar Alanı'nda yapılan çok amaçlı salon ve göl restoranının açılışına; Vali Muzaffer Dilek, CHP Milletvekili Halil Ünlütepe, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, İl Emniyet Müdürü Natık Canca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2006 Salı 17:09:41
Güncelleme :29 Mart 2006 Çarşamba 18:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?