3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Toplu nikahın solisti Başkan Kaptan'dı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu resmi nikah töreninde sahneye çıkan AK Parti'li Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, söylediği şarkıyla usta sanatçılara taş çıkarttı. Hüzzam makamındaki "Leyla Bir Özgecandır" şarkısını seslendiren Başkan Kaptan'ı vatandaşlar ayakta alkışladı.

Afyonkarahisar Belediyesi, kentte bir ilke imza atarak toplu resmi nikah töreni düzenledi. 4 çiftin müracat ettiği nikah töreni, Hıdırlık Anfi Tiyatro'da gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Evi'nde bir süre ağırlanan çiftler, daha sonra konvoyla gezdirilerek nikahın yapılacağı anfi tiyatroya getirildi. Güllü Çay-Mevlüt Aktaş, Hatice Kolcu-Hurşit Koca, Şöhret Ulu-Bahri Karatepe ve Cennet Baytekin-Mehmet Baş çiftinin nikahları, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan tarafından kıyıldı.

 Başkan Kaptan daha sonra eşi Binnur Kaptan'ı yanına çağırarak, evlenme cüzdanlarını gelinlere teslim ettirdi. Mahalli sanatçıların şarkılar söylediği gece, daha sonra havai fişek ve sinevizyon gösterileriyle devam etti. Bir ara Afyonkarahisar'ın mahalli sanatçısı Şükrü Yeşilçay'ın isteğini kıramayarak sahneye çıkan Başkan Kaptan, söylediği şarkıyla usta sanatçılara taş çıkarttı. Hüzzam makamındaki "Leyla Bir Özgecandır" şarkısını seslendiren Başkan Kaptan, vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Toplu nikah törenine katılan çiftler, son olarak hep birlikte düğün pastasını kesti. Düğün pastasının da tadına bakan Kaptan, çiftlere çiçek verdi. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu resmi nikah töreni, mahalli sanatçıların verdiği konserlerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 00:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?