30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Vali Muzaffer Dilek'ten Turizm açıklaması

Afyonkarahisar Valisi Muzaffer Dilek, kentte turizmle ilgili bütün işlerin Acil Durum Yönetimi ve Bilgi İşlem Merkezi tarafından yapıldığını belirterek, "Turizm Müdürlüğü ile ortak çalışmamız yok" dedi.

Turizmle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Dilek, sektörü önemsediğini ve Afyonkarahisar'ın turizm yönüyle ön plana çıkması gereken bir il olduğunu söyledi. 6 ayda bir yönetici değişmesinin çalışmaları son derece verimsiz kıldığını ifade eden Dilek, "Biz turizm bürosu gibi çalışıyoruz. Zaten şimdiye kadar Turizm Müdürlüğü yapmış. Bundan sonra da biz yapalım. İlerde mukayese imkanı olur. 'Yapamadım' mazeretine sığınmayız. Odacıyla bile çalışırım. İşten anlayan insanlar vardır. Onlar yoksa, onların yerini bir başka şekilde telafi ederiz. Turizmle ilgili bütün işleri Acil Durum Yönetimi ve Bilgi İşlem Merkezi yapıyor. Restorasyon, kitap, müzik çalışmalarında veya herhangi bir konuda Turizm Müdürlüğü ile ortak çalışmam yok. Turizmcimiz yok gibi. Ülkemizdeki memur kapasitesini bildiğimiz için buna takılmadan kendi yapımı oluşturdum" şeklinde konuştu.

Frig Vadisi ile ilgili fotoğraf sergisi açacaklarını kaydeden Vali Dilek, "Fotoğraf sergisi Millet Hamamı'nda açılacak. Sergiyi ilk olarak halka açacağız. Daha sonra da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sergilenecek. Ardından ise değişik illerde sergilemeyi düşünüyoruz. Bu resimlerin yer alacağı bir de kitapçık bastıracağız. Bu Afyonkarahisar'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 09:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?