30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Yasak aşk haberi gazete toplattı

Afyonkarahisar’da Çay İlçesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Ali Yakut ile sekreteri F.K’nın aşk yaşadığı iddialarının yer aldığı gazeteler, dün ilçedeki bayilere giden 2 kişi tarafından parası ödenerek topluca satın alındı.

ÇAY İlçesi’nde bir süreden beri evli ve 2 çocuk babası AKP’li Belediye Başkanı Ali Yakut ile evli ve 1 çocuk annesi 29 yaşındaki sekreteri F.K’nın aşk yaşadığı söylentileri dilden dile dolaşıyordu. F.K’nın inşaat işçisi eşi Ümmet K. ise kendisini aldatmakla suçladığı eşi ile başkan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Ümmet K., dilekçesinde "8 yıllık evliyiz. Bugüne kadar bana ne şapka ne atkı ördü. Ama başkana örüp gizlice hediye etti" ifadelerine yer vermişti. Olayla ilgili haber dünkü gazetelerde yer aldı. İlçede bulunan gazete bayilerine sabah erken saatte gelen ve Başkan Yakut’un yakını olduğu öne sürülen 2 kişi, tüm gazeteleri parasını ödeyip topladı.

Bu kişiler satın aldıkları gazeteleri otomobillerine yükleyip götürürken, bayilere gelip gazete bulamayan Çaylılar şaşkına döndü. Gazetelerin topluca satın alındığını duyan Yakut’un muhalifleri ise Afyonkarahisar’dan gazete getirterek isteyenlere bedava dağıttı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2006 Pazar 13:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?