3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Yetiştirme yurdunda çifte düğün

Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu'nda kalan iki genç kıza çifte düğün yapıldı.
Afyonkarahisar Öğretmenevi Düğün Salonu'nda yapılan çifte düğünle, Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu'nda kalan Hale ve Ayşegül adlı iki genç kız dünya evine girdi. Ayşegül isimli genç kız daha önceden Eskişehir Yetiştirme Yurdu'nda kalan İshak Aksan ile, Hale adlı genç kız ise Sakarya'da oturan Musa Kuruş ile hayatını birleştirdi. Yetiştirme yurtlarının ortaklaşa düzenledikleri piknikte tanışan iki çift yapılan çifte düğünle mutluluğa adım attı. Düğüne Vali Yardımcısı Nevzat Sinan ve Faruk Eraslan, Belediye Bşakan Vekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Koçak, Eskişehir Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Basri Cambaz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Müslüm Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünde Vali Yardımcısı Nevzat Sinan ve Faruk Eraslan gelin ve damatla bol bol oynadı.
Çok mutlu olduklarını belirten Ayşegül Sayan, "Sevdiğim insanla evlendim. Yurdum yaptı düğünü. Çok mutluyum. Piknikte tanıştık. Arkadaşlık dönemi geçirdik. Evlenme kararı aldık. Mutluysak da çoğunu yurda borçluyuz. Yetiştirme yurtları Türkiye'deki kötü yerler olarak gösteriliyor. Belli insanlar çocuklardan yararlanmak istiyor. Çocuklar kendilerine dikkat etsinler. Gelecekleri düşünsünler ve her zaman yalnız olduklarını bilsinler" dedi. Daha önceden Eskişehir Yetiştirme Yurdu'nda kalan İshak Aksan, anlatılması çok zor ancak çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, "Yurdun hep cefasını çektik. Sefasını sürmek güzel olacak. Her zaman kötü nüksediliyor. Aile özleminden aile kurduk yurt sayesinde" diye konuştu.
Hale Fidan ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, herkese teşekkür etti. Bir etkinlikte Bolu'da tanıştıklarını anlatan Musa Kuruş, "Çok mutluyum. Bize yardımcı olan herkesle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
..
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 18:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?