20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAYAT - AFYONKARAHİSAR

AKP adayı Ürün Bayat'ta

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜRÜN BAYAT'TA

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Halil Ürün, AK Parti'nin iktidarındaki yasal değişiklikler ile il özel idarelerinin hizmet gücünün artırıldığını ve köylerin yıllar sonra parke yollarla tanıştığını ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında Bayat ilçesine bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. Ürün, köylerde yaptığı konuşmalarda AK Parti iktidarı döneminde köylerin önemli ölçüde üst yapı yatırımları aldığını belirterek, çamurlu yolları ile özdeşleşmiş köy yollarının modern bir görünüme kavuşturulduğunu kaydetti. Ürün, "Vatandaşların yerel bazda çözülebilecek sorunları yapılan yasal düzenlemelerin ardından Ankara'ya intikal etmeden hızlı bir biçimde çözülmeye başlanmıştır. Artık yolları beton parke olan, damlarında güneş enerjili su ısıtma sistemleri olan köy evlerimiz var. İnşallah yapılan yatırımlar 12 Hazirandan sonra sandıktan birinci sırada çıkacak olan AK Parti ile devam edecektir. Bizim insanımız yapılan hizmeti görür. Bu nedenle ben seçmenlerin istikrarın sürmesi yolunda tercihte bulunacaklarını düşünüyorum" dedi.

Vatandaşların oyları ile koalisyon olsa bile iktidar olan partilerin yasama dönemlerini bile doldurmadan erken seçimlere giderek insanları mağdur ettiğini ifade eden Ürün, şimdi bu partilerin iktidarken beceremediklerini 12 Haziran öncesinde vaat ettiklerini söyledi. Ürün, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2002 öncesinde dünyada ekonomik kriz yokken bu ülkeyi ekonomik krize sokan, başka bir deyişle ellerindeki icra yetkisini kullanamayan iktidarları oluşturan siyasi partiler şimdi benim anlayamadığım seçim vaatleri ile vatandaşların karşılarına çıkıyorlar. Artık seçmen eski seçmen değil daha bilinçli ama maalesef bazı siyasiler hala eski kafada. Sonuç olarak her şeyin farkında olan Türkiye halkı 2002'den bu zamana AK Parti'yi hem yerelde hem de genelde tercih etmiştir. İnşallah 12 Hazirandan sonra da halkımız şahidi oldukları istikrarın sürmesi yönünde tercihte bulunacaklardır. Çünkü en iyi kadrolar da en iyi seçim beyannamesi de AK Parti'dedir."

Ürün, sağlıktan, ulaşıma ve eğitime kadar AK Parti'nin insana yatırımı öncelikli kılan bir anlayışta olduğunu belirterek, bölünmüş yolların yapımından sonraki trafik kazalarında yaşanan yüksek orandaki düşüşün bile bunun önemli bir göstergesi olduğunu da sözlerine ekledi. Ürün'e, ziyaret ettiği Bayat'a bağlı Sağırlı, İnpınar, Aşağıçaybelen, Yukarıçaybelen, Akpınar, İmralı ve Derbent köylerinde Bayat Belediye Başkanı Abdullah Ertekin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Taşpınar, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Kocakulak, Selçuk Çirkin, Kadir Üçer, Mevlüt Özer ile çok sayıda partili eşlik etti.

Ürün, Bayat ziyareti öncesinde de merkez ilçeye bağlı Erkmen beldesinde kadın seçmenlerle bir araya gelerek, daha gelişmiş bir Afyonkarahisar ve Türkiye için vatandaşlardan oy istedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜRÜN BAYAT'TA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 15:12:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 01:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?