2
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Maden suyunda 'Kızılay' tartışması

Afyonkarahisar Kızılay Maden suyu şişelerinin üzerinden Afyonkarahisar yazısının kaldırılması konusu hakkında açıklama yapan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, hatanın matbaadan kaynaklandığını ifade etti.

Yıllardır üretimi ilimizde yapılan Kızılay Maden Suyu'nun şişelerinde yer alan 'Afyonkarahisar' yazısının kaldırılması ilimizde büyük tepki toplamıştı.

Afyonkarahisarlı vatandaşlar ise şişelerin üzerine ismimizin yeniden yazılmasını istemişti. ODAK'ın kamuoyuna duyurduğu bu haber sonrasında Kızılay Maden Suyu şişelerinin üzerine ilimizin ismi yeniden yazılmıştı.

HATA BİZDE DEĞİL

Kızılay Derneği Genel Başkanı Tekin Küçükali ise böyle bir hatanın yaşandığını belirterek, şişelerde artık Afyonkarahisar yazısının bulunduğunu belirtti. Küçükali, "Maden suyu şişelerimizde Afyonkarahisar yazısı bir dönem yoktu. Matbaadan kaynaklanan hata sonrası bu düzeltildi. Hata bizde değil" dedi.

Afyonkarahisar halkının Kızılay Maden Suyu'na sahip çıktığını belirten Genel Başkan Küçükali, "Dünyanın neresine giderseniz gidin Afyonlular mutlaka Kızılay Maden Suyu'nu istiyor. Bu son derece önemli" diye konuştu.

Mehmet Emin Kalender - Kenthaber / Emirdağ
Yayın Tarihi : 4 Mart 2006 Cumartesi 22:40:41
Güncelleme :5 Mart 2006 Pazar 02:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?