19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Balandı'dan Evciler'e ziyaret

Meclisin tatilde olmasına rağmen boş durmayan milletvekilleri, ilçe ve beldelere ziyaretlerde bulunuyor. AK Parti Afyon Milletvekili Reyhan Balandı, Afyon genelinde bulunan 107 belediyeyi ziyaret edecek.

Çalışmalar hakkında bilgi almak ve belediye başkanlarının sorunlarını dinlemek için ziyaret turlarına başlayan Milletvekili Balandı, ilk olarak Başmakçı Belediye Başkanı Ali Kartçı, Başmakçı Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Yaka Belde Belediye Başkanı Ali İhsan Gürçam, Gökçek Belde Belediye Başkanı Ramazan Özkan, Evciler Belediye Başkanı Şevki Karataş, Dazkırı Belediye Başkanı Hüseyin Gürçam ile Yassıören, Kızılören, Aşağıbeltarla ve Arıköy Köyü muhtarlıklarını ziyaret etti.

Ziyaret ettiği ilçe ve belde belediye başkanları ile görüş alışverişinde bulunan AK Parti Milletvekili Reyhan Balandı, tüm ilçe ve beldelerin sorunlarını gidermek için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyledi. Başkanların sorunlarını dinleyeceğini ve çözüm yolları üreteceklerini belirten Balandı, "Seçim öncesi nasıl tüm ilçe, belde ve köyleri ziyaret ettiysek, bundan sonra da ziyaret etmeye devam edeceğiz" dedi. Gittiği yerlerde büyük ilgiyle karşılaşan Milletvekili Balandı’nın, durumdan oldukça memnun olduğu gözlendi.

AFYON (İHA) -
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 14:38:40
Güncelleme :6 Haziran 2006 Salı 12:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?