26
Mayıs
2024
Pazar
HOCALAR - AFYONKARAHİSAR

Vali İmga Hocalar'da

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Hocalar-Banaz karayolunda incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Vali Haluk İmga, Hocalar İlçe Kaymakamı Abdullah Köklü, Belediye Başkanı Mustafa Akın, İlçe Jandarma Komutanı J.Başçavuş Abdullah İpek, İlçe Emniyet Amiri Komiser Lütfü Akar ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Vali Haluk İmga, ilk olarak kaymakamı makamında ziyaret etti.

Vali İmga, ilçedeki yatırımlar, sosyal ve kültürel çalışmalar ile ilçenin sorunları hakkında Kaymakam Abdullah Köklü'den bilgi aldı. Daha sonra Hocalar Belediye Başkanı Mustafa Akın'ı ziyaret eden Vali İmga; Başkan Akın'a yeni görevinde başarılar diledi. Belediyenin çalışmaları, ilçenin alt yapı ve diğer çalışmalar hakkında Mustafa Akın'dan bilgi alan Vali İmga, Hocalar ilçesinin şirin bir ilçe olduğunu ifade etti.

Hocalar İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği'ni de ziyaret eden Vali İmga, İlçe Jandarma Komutanı J.Başçavuş Abdullah İpek ve İlçe Emniyet Amiri Komiser Lütfü Akar'a görevlerinde başarılar diledi. Vali İmga, ziyaretlerinin ardından Hocalar-Banaz karayolunda da incelemelerde bulundu sonra Afyonkarahisar'a döndü.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 18:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan yılmaz IP: 88.244.7.xxx Tarih : 25.08.2009 14:25:00

sayın valimiz imga geç kalmışda olsa yine de hocaları görmesine sevindim ama davulga köyünüde görmesini isterdim davulga da yaşayan vatandaşların imdadına kim yetişecek bilemiyorum yetkililer seçimden seçime davulga köyü olduğunu hatırlamakta sayın valim davulga köyülü olarak ben sahsen çok üzüldüğüm bir konu var köyümüz de parsellenmiş olan arsaların durumu bu köylü ler devletin parsellediği yol açtığı eletrik su hatlarının çektiği bu arsalar nasıl olurda sahte tapu olur bunu anlamış değilim devletin ve yetkililerin mühürlediği ve imzaladığı hiç bir belgenin sahte olduğuna inanmıyorum ama vatandaşlarımız bu arsaların parasını 2 kez ödedi halende vatandaşlarımızı sömürmeye çalışıyorlar sayın valimiz siz bizim sesimizi duyarsınız umarım çünkü valilik bayındırlık tapu ve kadasdro mühürleri ve imzaları bulunmakta bu tapularda inanıyorumki sesimizi duyarsınız sahzen benim söz konusu arsam yok ama köyüme gittiğimde vatandaşların çaresizliğini görüyorum üzülüyorum ben bu konu düzelene kadar yazmaya devam edeceğim metya olsun başbakanımız olsun sesim nereye kadar duyulursa yazacağım sayın valim