23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Sandıklı'nın turizm elçisi yine Sandıklı'da

Kanal 7 nin sevilen sunucusu Şoray Uzun üçüncü kez Sandıklı’ya geldi.

Farklı renkleri, ilginç yaşam hikayeleri esprili üslubuyla ekrana taşıyan ünlü sunucu Sandıklı’da çekimler yaptı. İlçede bakır işlemeciliği, helva lokum yapımı, köy düğünü, yoğurt pazarı ve hayvan pazarında görüntüler aldı.

ŞORAY’A BAŞKAN ÖZPINAR’DAN PLAKET

Şoray Uzun ve ekibinin sürekli olarak Sandıklı’ya gelerek çekimlerde bulunması ve ilçenin tanıtımına katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Özpınar Kaplıca Termal Otelde yemek verdi ve plaket takdim etti. Yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, “Sandıklı’yı en iyi şekilde ulusal boyutta tanıtımını sağlayan, termal turizmde merkez olma yolunda katkı sağlayan kısacası tanıtım elçimiz olan Şoray Uzun’a esnaf, bürokrat ve siyasetciler adına teşekkür ederim” dedi.

Veli Karaca - Kenthaber / Sandıklı
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 17:18:16
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 14:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sandıklı lı IP: 81.213.156.xxx Tarih : 16.12.2005 13:30:02
İzlerken utandım ! Neden mi ? 8 Aralık 2005 akşamı belediyenin büyük ilanlarla duyurduğu "Şoray Uzun Yolda "adlı TV programı sizi bilmem ama bence büyük bir fiyaskoydu!... Onca güzel ve tarihi değerlerimiz dururken; Sandıklı’mız, dalga geçercesine yapılan bir proglamla Eurovizyon şarkı yarışmasına bile aday oldu. Halimiz içler acısı değil mi? İl olma yarışında Dinar ilçesi büyük yıkımdan sonra hizmet ve yatırımlarıyla Sandıklı’yı geçerken, Sandıklı’mız tarihi, tarımı, sanatı, turizmi ve geçmişiyle yine sınıfta kaldı. Ben hala Sandıklı’lı olarak bu programın amacını anlayabilmiş değilim. Vezir mi olduk; yoksa Rezil mi? Utancından telefonlarını bile kapatacak duruma gelen ilçe halkı ; dostlarına karşı maalesef REZİL oldu. Bu programın organizesinde sorumsuzca; ekranlarda kendisinide Sandıklı gibi rezil eden, utandıran, sonucunu düşünmeden hareket eden esnaflara da TEŞEKKÜR EDERİM ! Öyle bir programdı ki, bu programın yanında, adına para bile basılan Sandıklı’nın Yunus Emre’si, Miralay Reşat Bey’i, Kaplıca’sı gölgede kaldı. Umarım bu programın faturası ilerde Sandıklı’ya ağır kesilmez. Ekranlarda "Sandıklı" adını duymak güzel ama Sandıklı adı altında alay konusu olmayıda hak etmedik... 15 yıl öncesini hatırlatır; Sandıklı’mızın basın aracılığı ile rezil edilişinin 15. Yılını kutlarım. Yazmamın amacı SAHİPLENMEK ! İstemeyen ve sevmeyenlere yol zaten açık ! Sakın üzerinize alınmayın !