30
Mayıs
2024
Perşembe
İNSAN KAYNAKLARI

Belediye eleman arıyor

Aydın Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürü Sibel Erbaş, yeni hazırlayacakları kent bilgi sistemi için en az lise mezunu, diksiyonu düzgün eleman aradıklarını belirtti.

Proje kapsamında il merkezindeki tüm ev ve işyerlerinin tek tek dolaşılıp bilgilerin elektronik ortamda toplanılacağını belirten Erbaş, 2006 yılı sonuna kadar bilgi toplama işinin tamamlanacağını kaydetti.

Türkiye'de en geniş kapsamlı kent bilgi sisteminin ilk olarak Aydın'da oluşturulacağını ifade eden Erbaş, "Tapu Kadastro ile ortak yapacağımız bu çalışma tamamlandığında işlemlerin kolaylaşmasının yanında belediyeye yaklaşık 15 milyon YTL gelir sağlayacak. Bir milyon 100 bin YTL'ye mal olacak kent bilgi sisteminin hazırlanmasında Aydınlı işsiz gençlerimiz görev alacak. Lise mezunu, diksiyonu düzgün, yazısı okunabilir, halkla iletişim kurmasını becerebilen işsiz gençlerimiz proje kapsamında çalışmak üzere belediyemize müracaat edebilirler" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 13:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat altay IP: 85.98.245.xxx Tarih : 17.02.2006 13:05:35
ben d.bakırda ikamet etmekteyim öğrenciyim okuyorum a.o.f işletme blm . 3.sınıf öğrencisiyim bu haberi gördüm ve kendi adıma çok ama çok sevindim bu ülkede işsizlik gençlerin kaderi omaktan çıksın siz sevğili büyüklerim gençlere öncelik versineler bu ülke yaşanacak bir hal alır yolsuzluk ve haksızlık ortadan kalksın bu ülkede okumak bile para etmiyor hani eskiler derler ya ZAMAN KÖTÜ ZAMAN bu zamanı iyi etmek için gençlere öncülük verilmesi gerekir saygılarımla murat altay