29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Meclis'te benden güzel yok!

Aydın'da bir otomotiv şirketinin plaza açılışını katılarak araç tanıtımı yapan ünlü manken Tuğba Özay yürek hoplattı. 

İlginç açıklamaları ve güzelliği ile sürekli gündemde kalmayı başaran güzel manken tanıtımını yaptığı araçlardan daha fazla ilgi gördü. Açılış törenine katılan herkes ünlü mankenle fotoğraf çekilebilmek için adeta birbirleriyle yarışırken Tuğba Özay siyasetle ilgili fikirlerini de açıkladı. 

Direksiyona geçtiği lüks otomobillerin tanıtımını yapan Özay, hem araçlar hakkında hem de siyaset hakkında değişik yorumlar yaptı. 280 kilometre hız yapabilen 58 bin 500 YTL'lik otomobili tanıtan Tuğba Özay hıza karşı olduğunu dile getirdi. 

Politikayı çok sevdiğini bayanların ve gençlerin siyasete ilgi duymasının sevindirici olduğunu belirten Tuğba Özay "Ben politikayı çok seviyorum. Gençlerin ve kadınların bu konuya çok daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Son dönemde kadınlar ve gençler hakikaten büyük atılımlar gerçekleştiriyorlar. Ben açıkçası Mecliste, devletin yüksek kademelerinde bayanların olmasından gururlanıyorum. Maalesef bir 25 yaş engeli ve 30 yaş sınırı olduğundan dolayı ve ayrıca kendime henüz hazır hissetmediğimden dolayı bu yılki seçimlere adaylığımı koymadım. Ama 35 yaşına girdiğimde kesinlikle arzuladığım siyasette aktif bir yerde olabilmeyi arzuluyorum" dedi. 

Basın mensuplarının en çok oyu erkeklerden alırsınız sözüne katılmayan Tuğba Özay "Ben en çok oyu erkeklerden oyu alacağımı düşünmüyorum. Oylarda kadın-erkek diye ayrım yapmamak lazım. Ben kadınlardan da destek alacağıma inanıyorum. Tabi ki doğru yerden aday olmak ve doğru hareket etmek önemli. Beni sadece erkeklerin değil kadınların da çoğunlukla destek olacağına inanıyorum" dedi. Özay 'Hangi bakanlıkta olmak isterdiniz sorusuna' "Aslında ben Dış İşleri Bakanı olmayı çok isterdim. Bu soru bana çok sık soruluyor. Her gittiğim yerde farklı cevap veriyor gibi oluyorum. Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Köy İşleri Bakanı olmak istediğimi söyledim ama bunu espriyle söylemiştim. Özellikle Milli Eğitim, İçişleri, Dış İşleri ve Turizm Bakanlığını isterdim. Nerdeyse bütün bakanlıkları istiyorum" dedi. 

Konuşmasında Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un uykusundan da söz eden güzel manken "Valla Atilla Koç'umuz uykudan uyanırsa bir gün iyi olacak. Sayın Turizm Bakanımızı çok seviyorum ve çok sempatik buluyorum ama bu kadar da uykucu olunmaz yani. Türkiye'de bir de şu gerçek var ki. Bizi uluslar arası platformda en iyi şekilde tanıtmaları gerekirken tanıtamıyorlar. Tanıtım eksikliğimiz var. Bana göre çok daha iyi şeylerin yapılması lazım. Türkiye taşı toprağı ile her yeri cennet olan bir ülke. Dört mevsimi aynı yaşayabildiğiniz bir ülke neredeyse. Doğal kaynakları, kültürel zenginliği, medeniyetlerin beşiği olması gibi çok özellikleri var. Ama maalesef iyi tanıtımı yapılamıyor" sözlerine yer verdi. 

Kendisinden oldukça emin konuşan ve güzelliğine her zaman güvendiğini belirten ünlü Manken Tuğba Özay 'Mecliste sizin kadar güzel bayan var mı? Sorusuna "Mecliste benim kadar güzel yok tabi ki. Ama güzel bayanlar var. Örneğin Tansu Çiller. Farklı fraksiyonda olmamıza rağmen bir bayan olarak gücünden etkileniyordum. Ve çok da hoş ve güzel bir bayandı" sözleriyle siyasete Tansu Çiller'den etkilendiği için başladığını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2007 Cumartesi 12:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK) IP: 85.98.85.xxx Tarih : 13.05.2007 13:05:14
BU HABERİ OKUYUNCA AKLIMA"AŞIK VEYSELİN",SÖZLERİ GELDİ,"GÜZELLİĞİN BEŞ PARA ETMEZ BU BENDEKİ AŞK OLMASA"BENDE MANKEN SY:TUĞBA ÖZAYA SORUYORUM??MİLLET VEKİLİ OLUNCA NEYİN BAKANI OLMAK İSTER ACABA"GÜZELLİĞİN,OY TOPLAMAZ,ÖRFÜNÜ,ADETLERİNİ,GELENEKLERİNİ BİLMEDİKTEN SONRA"...!ÖNCE GEÇMİŞİNE BAKMALI İNSAN,MİLLET VEKİLİ OLMAK İÇİN ARKADAŞLAR..!GEÇMİŞTE GÜZELLİKLERE İMZA ATMIŞSA GÜZELLİKLER YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..!ÜLKEMİZDEKİ MİLLET VEKİLİ OLMAK İSTEYENLERE BAKIYORUMDA..!BİRŞEYLER YAPMAK İÇİN DEĞİLDE BİRYERLERDEN KURTULMAK AMAÇLI DÜŞÜNÜYORLAR...!AMA UNUTMAYALIMKİ"GEÇMİŞTE YAPILAN HATALAR ,GELECEKTE KARŞIMIZA ÇIKACAKLAR"...!SAYGILARIMLA.ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK)...!