3
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Himmet Çondur

Aydın’da eğitime katkılarından dolayı takdir toplayan ve Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından ödüllendirilen 5 hayırsever vatandaşa plaketleri ve madalyaları, Aydın Valisi Muharrem Göktayoğlu tarafından verildi.

Aydın Valiliği’nde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy da katıldı. Aziz Ersoy hayırsever vatandaşların eğitime olan katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından plaket ve madalya ile ödüllendirildiğini ve törene katılamadıkları için madalyaların Cumhurbaşkanı adına Vali tarafından verileceğini belirterek vatandaşlara teşekkür etti.
Vali Göktayoğlu, Cumhurbaşkanı Demirel adına, eğitime katkılarından dolayı Emin Özer, Himmet Çondur, Melahat Kıvanç ve Mürsel Çelik’e plaket ve madalyalarını verdi. Sağlık alanındaki yardımları dolayısıyla madalya ve plaket almaya hak kazanan Suzan Erkut’un plaketi ise törene katılamadığı için vekaleten Sağlık Müdürü Dr. Eyüp Doyuran’a verildi. Vali Göktayoğlu hayırsever vatandaşlara Aydın halkı adına teşekkür edip yardımların devam etmesi dileğinde bulundu.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar