2
Mayıs
2024
Perşembe
BOZDOĞAN - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adnan Menderes Üniversitesi Bozdoğan Meslek Yüksekokulu

Kuruluş :

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü'nün, Aydın İli Bozdoğan İlçesinde bir meslek yüksekokulunun kurulması ve bu meslek yüksekokul bünyesinde bölüm ve program açılması ile 2006-2007 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınması konusundaki teklifi 03/02/2006 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenmiş ve 2547 sayılı Kanun'un 2880 sayılı kanun'la değişik 7/d-2 ve 7/h maddeleri uyarınca Bozdoğan Meslek Yüksekokulunun kurulması ve ek listede belirtilen bölüm (Teknik Programlar Bölümü ve İktisadi ve İdari Programlar Bölümü) ve programların (Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Programı 30 öğrenci kontenjanı ve Pazarlama Programı 50 öğrenci kontenjanı ile) açılarak karşılarında gösterilen sayıda öğrenci alınması uygun görülmüştür.

Yerleşim :

Bozdoğan, Aydın il merkezinin 80 km güney doğusunda ve Aydın Denizli karayolundan Nazilli ilçesi merkezinden güneye ayrılarak ulaşılmaktadır. Bozdoğan- Nazilli arası 27 km olup her gün 20 dakika arayla minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Bozdoğan – İzmir ulaşımı her gün sabah saatlerinde iki otobüsle sağlanmaktadır. Aynı otobüsler akşam saatlerinde İzmir’den Bozdoğan’a dönmektedirler. Yine Bozdoğan Yatağan arasında her gün düzenli olarak minibüsler çalışmaktadır.

Her köyden Bozdoğan’ a ulaşım bulunmaktadır. Amasya köyü ile Yazıkent beldesinin Bozdoğan ve Nazilli ilçesi ile ulaşımı bulunmaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Rasim Menteşe Kampüsü
Adres2 :Bozdoğan/Aydın
Posta Kodu :09760
Telefon :0256 414 37 38
Faks :0 256 414 22 88
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.