19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Didim Hosting Bilişim ve İnternet Hizmetleri

 KISACA

DidimHosting, 2004 yılında kurulmuş bir Webhosting & Internet Hizmetleri firmasıdır. Kısa bir süre içinde büyük başarı elde etmiş ve müşterilerine güven, kaliteli bir hizmet vermiştir.

DidimHosting'in kuruluş amacı günümüzde Tükiye'de çok hızlı büyüyen ve çabuk bir yer kapan Internet dünyasında yer alan veya almayı düşünen firmaların tüm ürünlerini hizmetleri bu Internet dunyasında tanıtmak... 


 MISYONUMUZ

Hizmeti yaptıgımız ürünlerden müşteriye güven vermek, kalite, hız ve prensiplerine bağlı, etik değerleri olan, müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir kurum olmaktır. 


 VIZYONUMUZ

Yeni ve müşteriye özel çözümler sunan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektörde öncü olan, toplumsal kalitenin gelişimini hedefleyen, uluslararası bir Hosting Çözüm Sağlayıcısı olmaktır.


 HIZMET POLITIKASI

Bizler hizmet politikalarımızı,
* Güvenlik,
* Kalite
* Hız,
* Performans ve teknolojinin sunduğu en son imkanları kullanma, Kriterlerine odaklı olarak tasarladık.


 HIZMETLERIMIZ

* Web Tasarım: Interaktif web sayfasi tasarimi, güncelleme, database, e-ticaret uygulamalari,
* Cd Tasarım: Interaktif tanitim CD'leri tasarimi, içerik yönetimi, montaj, CD baski, CD çogaltma hizmetleri
* Alan Adı Tescili: Firma alan adlarinin kayit (tescil) hizmetleri
* Katalog, Broşür, Dijital Sunumlar: Firma ürün ve hizmetlerinin sergilendigi çoklu katalog, brosür, kartvizit ve matbaa hizmetleri
* Fotograf Çekimi: Firma ürün ve hizmetlerinin profesyonel fotograf çekimleri, montaj hizmetleri 


İlgili Kişi :Ediz Verdioğlu
Adres1 :Didim Adliye Lojmanları
Adres2 :
Posta Kodu :09270
Telefon :0256 813 55 00
Faks :0256 813 55 00
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.