18
Nisan
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu yasal kuruluş işlemleri 2005 yılında tamamlanmış ve 2005-2006 eğitim- öğretim yılında Aydın'ın Didim ilçesinde faaliyetine başlamıştır. Ağırlama Hizmetleri , Turizm ve Seyahat Hizmetleri ve Aşçılık Programlarında eğitim ve öğretim vermektedir. Yüksekokulumuz, sunmuş olduğu kaliteli eğitim ve hizmetler sonucu, 2007 - 2008 yılları içerisinde sürdürülen başarılı çalışmalar sayesinde İSO 9001 belgesini almış bulunmaktadır.

Personel Sayısı

Yüksekokulumuzda; 25 Akademik Personel, 12 İdari personel, 7 Sözleşmeli personel ve 5 adet de özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 49 personel görev yapmaktadır.

Vizyonumuz

"DMY markası yaratmak, 2009 ve takip eden yıllarda öğrenciler ve ilgili sektörlerdeki işverenler tarafından en çok tercih edilen yüksekokul olmak".

Misyonumuz

"Adayları, geliştirilen öğretim araçları aracılığıyla en iyi olarak yetiştirerek, ilgili sektörün kalifiye insan gücüne katkıda bulunmak; MYO'nun uluslar arasılaşmasını sağlamak ve diğer MYO'ların dışa açılımlarında aracı olmak".

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Didim Yerleşkesi
Adres2 :Didim/Aydın
Posta Kodu :
Telefon :+902568462588
Faks :+902568462590
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.