2
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Ünsal Pansiyon - Altınkum - Didim

Hakkımızda:

Tatilden ne bekliyorsunuz? Güneş mi, eğlence mi, dinlenmek mi ya da bütçenize uygunluk mu ?
Sanırız birçoğumuz için hepsi ama en önemlisi de bütçemize uygun olup olmayacağı…İşte biz bu noktada kendimizi sizlere tanıtmak istiyoruz.

Pansiyonumuz Altınkum Plajına birkaç adım mesafede, yani Pansiyondan terlikleriniz ve havlunuzla çıkmanız yeterli.

didimpansionTertemiz odaları, güleryüzlü, esprili personeli ve gürültüden uzaklığı Pansiyonumuzu neden tercih etmeniz gerektiği konusunda size sunabileceğimiz birkaç ipucu...

Sıcaktan bunaldığınızda terasımızda keyifli anlar geçirebilirsiniz..

Her sabah yine terasımızda zengin mönülü kahvaltı (oda fiyatına dahil)ve isterseniz uygun fiyatlarla akşam yemeği de alabilirsiniz.

Ayrıca telefon edildiği takdirde sizleri karşılıyor ve otogardan alıyoruz.

ODALAR:

2-3 yataklı odalar (istenildiğinde ek yatak konulabilir)
İçinde mini mutfağı olan 4 kişilik apart odalar. Klima 24 saat sıcak su, temiz havlu ve çarşaf Terasta kahvaltı servisi (08.30 – 11.00 arası)

İstendiği takdirde akşam yemeği


altınkumDİDİM ALTINKUM :

Yaz geldi geliyor derken sezona artık merhaba diyoruz.

Bildiğiniz gibi Didim gelişmekte olan bir Turizm Kenti. Hotelleriyle, Restaurantlarıyla, Antik Kentleriyle, Turizm İşletmeleriyle Didim Eğlence, Dinlence, Kültür ve Sanat Merkezi.

''Altınkum Plajı, Akbuk Koyu, Kazıklı Koyu, Yeşilkent, 1-2-3. Koy'' Bunlar Didim Plajlarından sadece birkaçı; ''Apollon Temple, Priene, Miletos, Bafa Gölü, Büyük Menderes'' Bunlar Didim'in Antik Kentlerinden sadece birkaçı...

Üstelik Kuşadasına 45 dakika Bodruma’a 1,5 saat mesafede yer alıyor.
Didim’den günübirlik BODRUM ve KUŞADASI turları olduğu gibi günübirlik tekne gezileri de var.
Evet; Didim anlatmakla, yazmakla, görmekle yaz mevsimi de yaşanmakla bitmez buralarda...

Didim'e NASIL GİDİLİR ?

Didim Efes, Milet, Prien gibi antik sehirlerin yanisira diger turistik yerlesimlere de yakin olusuyla dikkat çeker... Doğal Güzellikleri olan Kumsallarının tadını çıkaran misafirler tatillerinin bir gününü mutlaka koylar arasında düzenlenen günlük tekne turuna ayırırken; tarih ve kültür turlarına meraklı misafirler bu işle uğrasan firma ve bilgilendirme noktalarından bilgi ve tur hizmeti alabilirler.

Didim'de Havalanı yok. Didim'e havayollarıyla ulaşım sadece çevredeki Bodrum, Dalaman ve İzmir'deki havalimanlarıyla mümkün. Bu havalimanlarından Taksi alınabileceği gibi, Didim Merkezli Tur işletmeciliği yapan Firmalardan özel hava alanı transfer hizmeti de satın alınabilir.

Dalaman Havaalanına 120km. uzaklıktadır. (en uzak olan)
Bodrum Havaalanına 90km.(en yakın olan fakat kış aylarında uluslararası uçuşlara kapalı, sadece iç hatlara açık, yaz aylarında hem iç, hem de dış hatlara açık)
İzmir Adnan Menderes Havaalanına 150km, Demir yolu havaalanının içinden geçiyor. İzmire gidip otobüse binebileceğiniz gibi, ortaklar a kadar tren ile gidip (sadece gunduz saatlerinde !) Ortaklar'dan Söke minibuslerine, oradan da Didim Midibüslerine aktarmalı olarak binebilirsiniz yada taksi kiralayabilirsiniz.
Bodrum - Altınkum arasında "Bodrum feribot işletmeciliği"nin yüksek sezonda hergün; düşük sezonda haftada 3 gün olmak üzere hava durumuyla da alakalı olarak düzenlediği seferler vardır.

Didim'de yada Didim'e kadar gelen bir demir yolu yada istasyonu yok.
İzmir yada Aydın istikametinden tren ile Söke'ye kadar gelebilir; Söke'ye geldikten sonra tekrar otobüs yada midibüse binip Didim'e ulaşabilirsiniz. Söke demiryolları tarifesi icin asağıdaki numaralar aranabilir.

Diğer büyük firmalarca (Kamil Koç, Varan, Pamukkale, Aydın Turizm, )Didim'e İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerden yaz aylarında her gün direkt Didim seferi yapılmaktadır. Kış aylarında sefer sayısında azalma gözleniyorsa da; Nisan - Mayıs aylarında hareketlenen turizm sezonuyla birlikte normale döner...
Didim'de Didim S.S Minibüsçüler Birliği Didim Seyahat gün boyunca her 15 dakikada bir, Söke - Altınkum ve günün muhtelif saatlerinde Altınkum - Aydın güzergahında toplu taşımacılık hizmeti vermektedir.
Bunun yanısıra yaz aylarında Bodrum-Didim seferleri duzenlenmekte, Didim-İzmir seyahatlerini de yeni tarifelerine eklemektedirler.


GSM :
0542 214 56 11

İlgili Kişi :Erdoğan Ünsal
Adres1 :Karakol Karşısı 195 sokak No:13 Altınkum
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :0256 813 33 88
Faks :0256 813 33 88
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.