6
Mayıs
2024
Pazertesi
DİDİM - AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Tarhan Didim

KONUM : 55.000 m2 alan üzerine kurulu, denize sıfır tesisin 200 m. uzunluğunda sahil şeridi mevcuttur.

Mavişehir mevkii, Şehir merkezine 8 km, Bodrum 82, İzmir 115 km uzaklıkta .

TESİS : 280 odalı tesisin, açık ve kapalı klimalı restaurantı,ala carte restaurantı, Disco, Konferans salonu, amfi tiyatrosu,tv salonu ,okuma salonu,oyun salonu, Kuaforü mevcuttur. Tesisde 2 açık yüzme havuzu, 1 adet kaydırak, 1 çocuk havuzu, 7 adet barıçocuk kulubü, Ücret karşılığı doktor vardır.

KLİMA : Tesiste split klima sistemi mevcut olup istenildiği zaman kullanılmaktadır.

ODA : 1999 yılında hizmete giren tesisin 18 m2 genişliğindeki odalarında; Tv, wc, duş, fön, zemin seramik, telefon, minibar, split klima ve balkon mevcuttur..

AİLE ODALARI : Aile odaları geniş oda veya connetion odalardan oluşup, iki oda arasında kapı bulunur. (Min: 2 büyük 2 çocuk, Max:2 büyük 2 çocuk)

YİYECEK & İÇECEK : Yarım Pansiyon; Sabah ve aksam açık büfe aksam yemekler, tüm içecekler ve extralar ücrete tabidir.

PLAJ : Tesisin 200 m uzunluğunda kumsal plajı ve iskelesi vardır. Güneş şemsiyeleri havuzbaşı ve plajda ücretsizdir.

SPOR & ANIMASYON & AKTIVITE : 8 kişiden oluşan ekibi ile full animasyon mevcuttur, Türkçe ve international olarak show sergilenmektedir. Tenis raketi ve ışıklandırma ücretlidir.

ÜCRETSİZ : Masa tenisi, voleybol, basketbol, fitness center, tenis (gündüz)

ÜCRETLİ : Kuru temizleme, Türk hamamı, jakuzi,sauna, masaj, kuaför, bilardo, kano, sandal, deniz bisikleti, banana, odada kasa, plaj havlusu, tenis kortu ışıklandırma, doktor, şezlong minderi

ÇOCUK : Çocuk havuzu (30 cm derinlik), Mini Club (04-12 yaş) 10.30-12.00 ile 14.30 ?17.00, çocuk büfesi, çocuk animasyonu

İlgili Kişi :
Adres1 :Mersindere Mevkii Didim - Aydın
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 256 825 68 48
Faks :+90 256 825 68 65
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.