25
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

3-5 okaliptüs için eleştiriliyoruz!

BAŞKAN KAMACI’DAN KESİM ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, ilçede tartışma konusu olan ağaç kesimleriyle ilgili olarak, “Bugüne kadar 18 bin ağaç diktik; okaliptüsler ise çok su tükettikleri için kesildi” dedi.

Şehir merkezinde kesilen okaliptüs ağaçların ilişkin yapılan eleştirilere cevap veren Başkan Kamacı, “Didim genelinde biz Belediye olarak 28 Bin adet ağaç dikmişiz. Bunun içinde çam ağacı, kayn ağacı gibi birçok çeşit ağaç mevcut. Burada kesilen 3-5 okaliptüs ağacının eleştirilerine maruz kalıyoruz. Bu ağaçlar bulundukları yerdeki su kaynaklarını tükettiği için kesildi. Biz ileri ki dönemde Belediye işçilerimizin de katılacağı bir ağaç dikimi gerçekleştireceğiz. Şu an için tarih veremiyoruz hava şartlarında dolayı ama bu şekilde etkinliğimiz olacak. Biz Didim için diktiğimiz ağaç sayısı belli” diye konuştu.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdürrahim Öztürk’ün eleştirileriyle ilgili olarak yöneltilen bir soruyu cevaplandıran Kamacı,“Biz polemiğe girmiyoruz. İş yapıyoruz. Sen İktidar partisinin temsilcisisin Didim’de ne yaptın ona bakmak lazım…Biz burada yaşayan herkes için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Onlar yapmış olsaydı seçimleri kazanırlardı. Biz Didim için bir şeyler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KAMACI’DAN KESİM ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 17:07:04
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 23:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan erik IP: 188.56.253.xxx Tarih : 27.02.2010 15:37:01

Sayın belediye başkanı 3-5 dediği ağacı kesmemek için ne yapabiliriz diye düşündü mü acaba? Kesinlikle hayır. Sayın belediye başkanı 3-5 ağacı kesince şelaler ve dereler coşacak, suyun debisi tavan yapacak, vs. vs. Unutmadan ekleyeyim didim-akbük yoluna dikilen onlarca ağaç da 10 seneye kesilmek zorunda zira ağaçlar absürd bir şekilde yol boyunca elektrik hattının altına "muntazam" bir şekilde dikilmiş. Didim zaten can çekişiyor, düzeltilemez halde yapılaşma hızla artıyor: tatil beldesi demeye bin şahit. Yazık yazık...