31
Mayıs
2024
Cuma
DİDİM - AYDIN

Adli yıl kokteyli

Didim Cumhuriyet Başsavcılığı ve Didim Baro Temsilciliği tarafından yeni adli yıl açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.


Medusa Discoda düzenlenen Kokteyle Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Garnizon Komutanı İlker Akın Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Şener Mavzer, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Akalınlı, Akbük Belediye Başkanı İbrahim Şam, Akyeniköy Belediye Başkanı Yılmaz Öz, baroya kayıtlı avukatlar ve davetliler katıldı.


Kokteylde konuşan Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, kokteyle gelen davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Öncelikle gereksinimlerden olan adalet çok önemli.bu yüzden tüm yargı mensuplarını yeni çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum” dedi.


Didim Baro Temsilcisi Şükrü Ulusoy ise kokteyle katılan tüm davetlilere hoş geldiniz diyerek, yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu. Düzenlenen Kokteyle Başsavcı Akdağ ve Baro Temsilcisi Ulusou davetlilerle tek tek ilgilenirken Kokteyle saat 22.00’de son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 16:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?