25
Mayıs
2024
Cumartesi
DİDİM - AYDIN

Akbük yaza hazırlanıyor

AKBÜK BELEDİYESİ’NDE YAZ SEZONU HAZIRLIKLARI

Akbük Belediyesi yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Yol çalışmalarını sürdüren Akbük Belediyesi Yazlıkçılar gelmeye şehir merkezinde ve sahil bandında çalışmalara hız verdi.

Şehir Merkezinde bulunan çöp konteynırları elden geçrilirken sahil bandında bulunan soyunma kabinleri, çöp sepetlerinin Tamiratı, bakım ve boyaları yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı;” Bildiğiniz gibi yol düzenlemelerimiz başlatıldı, Sahil düzenlememiz birkaç gün içersinde başlatılacak. Geçen yıldan oldukça hırpalanmış durumda olan çöp konteynırları, sahilde bulunan soyunma kabinleri ve çöp kutuları elden geçiriliyor. Bakım ve boyaları yapılarak görüntü ve kullanım kirliliği ortadan kaldırılıyor. Gerek çevre düzenlemeleri ve gerekse fosseptik çukurlarının ilaçlanması sıkı bir şekilde yapılmakta olup, sezon boyunca aralıksız devam edilecek. Bu yıl sivri sinek sıkıntısı çekmeyeceğiz. Vatandaşlarımızdan ricam çöplerini konteynırların içine atarak kapaklarını kapalı tutmaları. Küçük gibi görünün bu tutum çevre kirliliğini büyük ölçüde azaltmaktadır” diyerek vatandaşlardan temizlik konusunda belediyeye yardımcı olmalarını istedi.

Belediye Başkan Sandalcı yeşil bir Akbük oluşturmak için ücretsiz çam fidanı dağıtımına da başladıklarını söyleyerek, “Yaklaşık bin adet çam fidanı aldık. Vatandaşlara ücretsiz dağıtıyoruz. İsteyen her kez Belediye Garaj Amirliğine gelerek buradan çam ağacı fidanı temin edebilirler. Amacımız daha temiz, daha Yeşil bir Akbük oluşturmak. Kaybolmaya başlayan yeşili canlandırmak, mavi ve yeşili bir arada yaşatmaktır” dedi.

AKBÜK BELEDİYESİ’NDE YAZ SEZONU HAZIRLIKLARI
AKBÜK BELEDİYESİ’NDE YAZ SEZONU HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 15:01:01
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 15:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?