30
Mayıs
2024
Perşembe
DİDİM - AYDIN

AKP Didim ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile girilen olağan genel kurulda Mustafa Karanlık ilçe başkanlığına seçildi.


Genel kurulun açılışında konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdürrahim Öztürk, 5 Mart 2006 tarihinden bu yana ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirterek “ Görevimi ilkeli, ahlaklı ve alnımın akıyla devrediyorum. Göreve geldiğimizde ilçede 800 üyemiz vardı. Bu sayıyı 2 bin 500’e çıkarttık. 2004 yılında yapılan seçimlerin ardından 2007’de yapılan genel seçimlere oranla bakıldığında oy oranımızı yüzde 10 arttırdık. Didim’e bu zaman zarfında birçok yatırımımız oldu. Partimiz bu kongrenin ardından daha da güçlü bir şekilde yola çıkacak. Bu nedenle ki genel kurula tek liste ile girilmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu zaman zarfından sonra Belediye Başkan aday adayı olarak yoluma devam edeceğim. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Divan başkanlığı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Güner Gürgün’ün yaptığı AK Parti Didim İlçe Kongresi’nde, yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından açıklanan sonuçlara göre, seçimlere tek liste halinde giren Mustafa Karanlık, AK Parti Didim İlçe Başkanlığına seçildi.


Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Karanlık, parti içinde değişik zamanlarda birçok kez görev yaptığını dile getirerek, “Hep beraber görüşlerimizi ortaya koyduk. Şu an salonumuzda 421 delege yok ama iki liste olsaydı hepsi burada olurdu. Herhangi bir arkadaşıma kefil olurum. Hatalar olabilir. Bizim kimseyle problemimiz olmaz. Bizim kavgamızdan medet umanlar var. Artı hep beraber olalım. Lafa gelince herkes birliktelikten bahsediyor. İlçe seçimlerinde hep beraber hareket ettik. Bundan sonra da belediye seçimlerine hazırlanacağız” diye konuştu.


Mustafa Karanlık başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Osman Coşkun, Mehmet Uzun, İsmail Tıkın, Enver Genç, Mikail Karabulut, Ayhan Sürer, Selim Kazel, İlbey Talayhan, Ergüven Ünlü, Fatma Milor, İsmail Engil, Nermin Runyan, Bilge Çetinel, Rahim Gökdemir, Emine Öztürk, Zeilha Yayla, Hüseyin Tokur, Saadet Pala ve Mahmut Ekiz.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 12:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?