19
Mayıs
2024
Pazar
DİDİM - AYDIN

AKP'de kongre hazırlıkları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Didim İlçe Teşkilatı’nda 19 Ekim tarihinde yapılacak olan 3. Olağan Genel Kurulu öncesi Mustafa Karanlık ilçe başkanlığı adaylığını açıkladı. Parti binasında düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Belediye Meclis üyeleri Recai Baddal ve Ahmet Bektaş, AK Parti Didim Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeniçeri, AK Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şahan ve partililer katıldı.


Toplantıda konuşan Mustafa Karanlık, “Teşkilatımın desteğiyle yapılacak olan genel kurulda İlçe Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. Dün partili arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Burada yapılan toplantıda mevcut İlçe Başkanımız Abdürrahim Bey, belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı, bunun üzerine bende partili arkadaşlarımızın desteğiyle ilçe başkan aday adayı olduğumu belirttim” dedi.
Parti içinde birleştirici ve bütünleştirici olmaya çalışacaklarını ifade eden Karanlık, “Daha önce partimizde değişik zamanlarda yönetim kurulu üyeliği yaptım. Partimizin 2. olağan genel kurulunda başkanımız yönetiminde yer aldım ve bundan sonra da kazansak ta kaybetsek de görevlerimiz sürecek. Genel kurulun ardından yapılacak kamuoyu yoklamaları ve delegelerin seçimiyle Didim’e en iyi hizmet verecek bir adayı belediye başkan adayı olarak göstereceğiz. Tüm partili arkadaşlarımız adayımızın arkasında yer alarak çalışmalarımız yapacağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 11:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ramazan IP: 88.255.6.xxx Tarih : 18.10.2008 19:43:55

hayırlı olsun